iPads-satsning utvärderad

Stefan Pålsson har i Omvärldsbloggen skrivit ett inlägg om Stockholms utvärdering av sin iPad-satsning. Utvärderingen är gjord av Jan Hylén.

Stockholms iPadsatsning innefattade totalt 2300 iPads på totalt 13 skolor (både grundskolor och gymnasium). En del elever har fått personliga iPads och en del har fått dela. Det innebär att arbetet med iPadsen har sett olika ut.  Här kan du läsa mer om hur satsning sett ut.

Jan Hylén  har skrivit ett inlägg i sin blogg om utvärderingen. Hela utvärderingen/rapporten kan du läsa här. Det är en spännade läsning att se vad utvärderingen visar gällande frågeställningen ”I vilka lärsituationer kan iPaden användas med framgång?”.  Det sista avsnittet i rapporten innehåller slutsatser och rekommendationer till Stockholm stad. Rekommendationerna tänker jag fungerar även för andra kommuner/verksamheter så där har jag en del att fundera över tillsammans med kollegor. Vi behöver inte uppfinna hjulet själva utan använda oss av andras erfarenheter för att ta oss an vårt eget arbete och utveckling.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s